Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس تصمیمات جدید صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، با توجه به شرایط موجود، بعضی از دانشگاه‌هایی که خوابگاه ندارند و دانشجو را در خوابگاه‌های استیجاری بیرون از دانشگاه اسکان می‌دهند، مقرر شده در شهرهایی مثل تهران به ازای هر دانشجو ۵ میلیون تومان و برای کلان شهرها ۴ میلیون تومان و سایر شهرها نیز ۳ میلیون تومان وام ودیعه مسکن گروهی به دانشگاه‌ها پرداخت گردد که این مهم برای سهولت و تسریع در اسکان دانشجویان مصوب شده و با هدف ایجاد رفاه و آسایش بهتر برای دانشجو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین در خصوص تسهیل پرداخت وام به دانشجویان در شرایط فعلی جامعه، قبلاً ارائه گواهی کسر از حقوق برای دریافت وام لازم بود ولیکن با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا و احتمال خطر ابتلاء به این بیماری در رفت و آمدها و نیز سختیِ یافتن ضامنِ مورد تأیید، مقرر شد در سال تحصیلی آینده (۱۴۰۰-۱۴۰۱) نیز همانند سال تحصیلی گذشته ارائه گواهی کسر از حقوق برای پرداخت وام الزامی نباشد.

همچنین طرح تشویقی برای دانش آموختگان بدهکار به صندوق به تصویب هیأت امنا رسیده که دارای بندهای مختلفی است که به واسطه آن دانش آموختگانی که بیش از ۱۰ قسط معوق داشته و بدهی آنان به دین حال تبدیل شده است در صورت پرداخت بدهی معوق، مانده بدهی قابل باز تقسیط است که جزئیات این بندها طی روزهای آینده به اطلاع تمامی دانش آموختگان خواهد رسید.

کد خبر 5277292 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری وام دانشجویی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی کنکور 1400 انتخاب رشته مرکز سنجش آموزش پزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری واکسیناسیون سازمان سنجش پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی آزمون دستیاری نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها دانشگاه تهران پذیرش بدون آزمون نشریات دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۶۸۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست

با ابلاغ جدید بیمه مرکزی، شرط پرداخت بدهی‌های عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث لغو شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، با ابلاغ رسمی بیمه مرکزی از 17 تیرماه سال 1402 صدور کد یکتای بیمه‌نامه شخص ثالث منوط به مفاصاحساب عوارض آزادراهی و بزرگراهی شد و در صورت بدهی بیمه‌گذار، سامانه سنهاب کد یکتا صادر نمی کرد.

بیمه مرکزی البته تأکید کرده بود که  بدهی جریمه‌های راهنمایی و رانندگی ربطی به بیمه‌ها ندارد و  فقط بدهی عوارض آزادراهی و بزرگراهی در صدور بیمه‌نامه شخص ثالث بررسی می‌شود.

این بخشنامه البته واکنش های متعددی را درباره کاهش آمار بیمه شخص ثالث را به همراه داشت و نامه ‌نگاری هایی درباره لغو این شرط با وزیر اقتصاد انجام شده بود.

برهمین اساس نیز رئیس کل بیمه مرکزی در بخشنامه ای به صنعت بیمه شرط صدور بیمه نامه شخص ثالث بعد از تسویه بدهی عوارض آزادراهی را لغو و تأکید کرد: شرط اخذ مفاصاحساب بدهی‌های ناشی از عوارض آزادراهی از متقاضیان خدمات بیمه شخص ثالث توسط شرکت‌های بیمه گر لغو شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سود ۳.۶۰۰ میلیارد یوروی بدهی بابک زنجانی را بخشیدند؟
  • الزام دریافت شناسه یکتا برای دارندگان پروانه دفاتر پیشخوان
  • الزام ثبت قرار داد اجاره در سامانه خودنویس
  • الزام ثبت قرار داد در سامانه خودنویس
  • الزام مراکز طرف قرار داد بیمه سلامت به ارائه خدمات پوشش بیمه‌ای
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراه برای بیمه شخص ثالث
  • لغو شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • حذف شرط پرداخت عوارض آزادراهی برای صدور بیمه شخص ثالث
  • پرداخت عوارض آزادراهی دیگر شرط صدور بیمه‌نامه نیست
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق