Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایرنا، از صندوق بازنشستگی کشوری اکبر افتخاری در آیین رونمایی از طرح‌های «تحول دیجیتال» این صندوق که با حضور محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی رونمایی برگزار شد، افزود: تا پیش از این یکی از مشکلات و آسیب‌های جدی به بازنشستگان صدور گواهی‌های کسر از حقوق دستی از ذیحسابی‌ها و مراکز صندوق بود که به دلیل عدم امکان کنترل گواهی‌های صادره و همچنین رفت و آمد‌های فراوان به ستاد و مراکز صندوق که شاید در ماه به ۳هزار نفر نیز می‌رسید، مشکلات زیادی ایجاد کرده بود که متاسفانه زندانی شدن ۵۵ نفر از بازنشستگان عزیز پیامد همین موضوع بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر اینکه «هدف و تلاش صندوق بازنشستگی کشوری ارائه تمامی خدمات در بستر‌های مختلف دیجیتال و خدمات دولت الکترونیک بوده است» اظهار داشت: راه‌اندازی درگاه خدمات الکترونیک sabasrm و صبااپ که تمامی خدمات صندوق روی آن‌ها تعریف شده است، یا مرکز تماس ۲۵۰۰ و همچنین توسعه خدمات دفاتر پیشخوان دولت مجموعه اقداماتی است که بازنشستگان خدمات خود را «در دسترس و آسان» دریافت کنند.

تحول دیجیتالی مهمترین راهبرد استراتژیک در جهت شفافیت

مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری گفت: تحول دیجیتال در صندوق بازنشستگی کشوری در یک سال و نیم اخیر به عنوان یکی از مهمترین راهبرد‌های استراتژیک صندوق با هدف بهبود فرآیند‏های داخلی صندوق، چابکی و تعالی سازمانی و شفافیت آغاز شد.

افتخاری افزود: این استراتژی تحول‌گرایانه با ایجاد کمیته دولت الکترونیک و هوشمندسازی در صندوق طراحی و پیگیری شد، درکمیته‌ای نسبت به تعریف پروژه‌های بهبود و بررسی و ردیابی چگونگی تحقق برنامه‌های تحقق دولت الکترونیک و هوشمندسازی صندوق اقدام شد.

وی ادامه داد: خروجی تصمیمات و اقدامات این کمیته، تعریف پروژه‌هایی در چهار حوزه «توسعه خدمات الکترونیک به بازنشستگان»، «بهبود خدمات الکترونیک به دستگاه­های اجرایی و شاغلان»، «توسعه زیرساخت ­ها و سیستم‌های داخلی صندوق» و همچنین «توسعه ارتباطات الکترونیک با سایر سازمان­ها و ذی‌نفعان» بود.

تعریف ۴۰ پروژه تحول دیجیتال در یک سال و نیم اخیر

افتخاری تعداد پروژه‌های تعریف شده در چهار حوزه‌ای که منجر به تحول دیجیتال در صندوق بازنشستگی کشوری شده را ۴۰ پروژه اعلام کرد و گفت: از این تعداد پروژه که از ابتدای سال ۹۹ تعریف شد تا به امروز، ۲۷ پروژه به بهره برداری رسیده است و ۱۳پروژه دیگر نیز در حال نهایی شدن است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، با بیان اینکه در حوزه «توسعه خدمات الکترونیک به بازنشستگان» ۹ پروژه تعریف شده که ۶ پروژه آن اجرایی شده است» گفت: صدور الکترونیکی گواهی کسر از حقوق بازنشستگان کشوری، راه ­اندازی درگاه خدمات الکترونیکی، نرم‌افزار صبااپ، واگذاری خدمات به دفاتر پیشخوان دولت و ایجاد حواله الکترونیکی برای دریافت هزینه ­های درمانی از جمله این پروژه‌ها هستند.

پروژه‌هایی برای آگاهی از آخرین وضعیت بازنشستگی شاغلان

وی در خصوص «بهبود خدمات الکترونیک به دستگاه­‌های اجرائی و شاغلان» نیز گفت: در این حوزه نیز از شش پروژه تعریف شده تنها یک پروژه باقی مانده که در حال نهایی شدن است.

به گفته وی ایجاد سامانه استعلام سوابق شاغلین صندوق بازنشستگی کشوری، ایجاد سامانه پرداخت آنلاین کسور حق بیمه خویش فرمایان، الکترونیکی کردن تبادل داده­های شاغلین با کلیه دستگاه ­های اجرایی، استقرار سامانه انعقاد قرارداد بیمه عمر و حوادث شاغلان دستگاه‌های اجرایی و استقرار سامانه آخرین وضعیت پرداخت غرامت بیمه عمر، پنج پروژه اجرا شده در خصوص بهبود خدمات به دستگاه‌های اجرایی و شاغلین هستند که به آگاهی بخشی و اطلاع از وضعیت بازنشستگی افراد شاغل کمک شایان توجهی خواهد کرد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری «توسعه زیرساخت ­ها و سیستم‌های داخلی صندوق» را حوزه سوم در استراتژی تحول دیجیتال عنوان کرد و افزود: در این حوزه ۱۷ پروژه تعریف شد که تاکنون ۱۰پروژه آن خاتمه یافته است.

افتخاری ادامه داد: توسعه و نوسازی مرکز داده صندوق بازنشستگی، استقرار سامانه دریافت و پرداخت الکترونیکی بانکی، استقرار و تکمیل سامانه یکپارچه نگهداری اطلاعات بنگاه‌ها (سیناب)، استقرار سامانه جامع املاک، پرونده‌های حقوقی و قراردادها، یکپارچگی اتوماسیون اداری بین صندوق و هلدینگ ­ها و شرکت­‌های تابعه، توسعه زیرساخت ­ها با مدیریت­‌های استانی، افزایش پهنای باند خطوط میان صندوق با وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، راه اندازی سامانه جامع اسناد و مدیریت دانش، استقرار و تکمیل و توسعه سامانه هوش تجاری (BI)، استقرار سامانه جامع مالی – اداری از جمله پروژه‌های به نتیجه رسیده است.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری ارائه سرویس استعلام آخرین وضعیت بیمه­‌ای شاغلان کسورپرداز به سازمان ­ها و صندوق­های مشابه، توسعه زیرساخت ارتباطی با سازمان فناوری اطلاعات، بیمه سلامت، تامین اجتماعی، ثبت احوال و همچنین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیوئی را از جمله پروژه‌های اجرا شده در حوزه «توسعه ارتباطات الکترونیک با سایر سازمان­ها و ذی­نفعان» برشمرد.

افتخاری «طرح توسعه مرکز داده صندوق بازنشستگی»، «تاسیس مرکز اسناد تاریخی و روایت‌خانه صبا» و «سامانه دریافت و پرداخت الکترونیکی صندوق» را سه پروژه مهم و کلیدی در حوزه تحول دیجیتال و هویت سازی سازمانی عنوان کرد و گفت: در گذشته تمامی یا بسیاری از ارتباطات صندوق با سیستم بانکی به صورت دستی و فیزیکی انجام می‌شد که خود سبب ایجاد خطا و اتلاف هزینه و زمان می‌شد، با اجرای سیستم یکپارچه دریافت و پرداخت این امکان ایجاد شده در قالب یک سیستم ارتباطی مستقیم تمامی اسناد و حواله‌های مالی از زمان تنظیم تا صدور و پرداخت در مدت زمان اندک انجام شود؛ ضمن اینکه امکان مشاهده آخرین وضعیت تراکنش ها، حذف صدور چک و گزارش‌گیری و شفافیت مالی را نیز به همراه دارد.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری کسر از حقوق اکبر افتخاری صندوق بازنشستگی کشوری خدمات الکترونیک استقرار سامانه توسعه زیرساخت تحول دیجیتال آخرین وضعیت تعریف شده پروژه ها تعریف شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۶۷۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علی فرهادی، با بیان اینکه افزایش حق‌الزحمه ساعت اضافه تدریس معلمان محقق می‌شود گفت: با این کار معلمان ماده ۲۸ کمتری استخدام می‌شوند و نیاز مدارس به معلم از روش‌های حق‌التدریس تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: واکنش صحرایی به کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان

رتبه‌بندی به شرط بارگذاری مدارک

وی با بیان اینکه اعتبار این موضوع تامین و پیش بینی‌های لازم شده است افزود: دو سال از آیین نامه رتبه‌بندی معلمان گذشته و باید اصلاح شود، اما رتبه‌بندی برای همه معلمان طبق قانون انجام می‌شود، معلمان بدو ورود به خدمت با مدرک کارشناسی، معلم پایه یک محسوب می شوند مگر اینکه معلمی مدرکی را بارگذاری نکند که در این صورت نمی توان پایه او را مشخص کرد.

سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه وزارت آموزش‌وپرورش کسری مزمن معلم دارد ادامه داد: با توجه به اینکه حداقل ۷۲ هزار معلم ماده ۲۸ را استخدام می‌کنیم اما نیاز واقعی حدود سه برابر این تعداد است که دو برابر باقی مانده(کسری معلم) از طریق جذب شاغلان، بازنشستگان و اضافه تدریس معلمان صورت می گیرد.

۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی

فرهادی با اشاره به اینکه استخدام یکباره به تعداد زیاد مخاطره آمیز می‌شود گفت: هر سال حداقل ۳۵ هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی وارد آموزش‌وپرورش می‌شوند و برای سال آینده هم ماده ۲۸ها وارد آموزش و پرورش می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه حدود ۶۷ هزار نفر شرایط بازنشستگی را دارند افزود: تلاش می کنیم بخش زیادی از این بازنشستگان را نگه داریم. این بازنشستگان در هر مقطعی که تدریس کرده باشند می توانند در همان مقطع به ادامه تدریس بپردازند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229093 برچسب‌ها وزارت آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • کاهش فرآیند صدور گواهی پایان کار ساختمان در شیراز
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • هشدار به کارمندان؛ حقوق بگیران حق دریافت هدیه ندارند!
  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • قزوین پایلوت ملی صدور «نسخه اجتماعی» شد
  • افزایش حقوق و متناسب سازی آن، بیشترین سوال بازنشستگان در تماس با سامانه ۲۵۰۰
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • چرا بانک مسکن قرارداد با صندوق توسعه ملی را امضا نکرد؟
  • اتفاقی که ممکن است در بازار مسکن بیفتد ؛ پیش‌بینی جدید قیمت مسکن در 1403
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!